Училище "Глобус Център" ООД

ул. "К. Фотинов" 44а
Бургас, 8000
тел. 056/82 00 75
факс: 056/82 00 75
e-mail: globus_center@mail.bg
Училище “Глобус Център” е създадено през 2004г. в град Бургас в отговор на растящата нужда от висококачествено чуждоезиково обучение.

Ние Ви предлагаме възможността да се научите да комуникирате ефективно и уверено на чужд език, което играе ключова във Вашето професионално развитие.

Нашата цел е да Ви осигурим адекватна атмосфера, която Ви дава шанс с лекота да усвоите методиката за развитие на Вашите качества и умения в овладяването на чужд език и Ви гарантира високи резултати занапред.

Големината на групите е изключително съобразена със стандартите за качествено обучение. Това играе важна роля при възможността да бъде обърнато индивидуално внимание на всеки курсист и особено на тези, които изостават от общото ниво на групата. Изграденият ни екип от висококвалифицирани преподаватели с дългогодишен опит знаят точно на какво да наблегнат за да постигнете максимални и трайни знания за сравнително кратък период от време.

Учебният център, където се провеждат занятията се намира в близост до административния офис, намиращ се на изключително удобно за Вас място в централната част на града. На първия етаж в малка жилищна сграда в спокойна и тиха уличка е разположена учебната база. Там бихте могли изцяло да се концентрирате върху учебния процес, което според нас също е доста важен аспект от Вашето качествено обучение!

Изцяло новооборудваните зали внасят допълнителен комфорт при изучаването на езика. По време на курса ще изпитате разнообразни техники на учене и преподаване. Някои от тях ще Ви бъдат познати, а други нови и предизвикателни. Можете да бъдете сигурни обаче, че всяка от методиките е внимателно планувана и доста добре обмислена.

Екипът на “Глобус Център”, който винаги е готов да Ви съдейства по време на Вашия път в съвременното чуждоезиково обучение Ви обещава:

-взискателни, интересни и ефективни езикови курсове

-сериозна, но също така уютна и приятелска атмосфера

-професионални и опитни преподаватели

Градът е Бургас, а Вашето училище “Глобус Център” Ви очаква с усмивка!